Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 februari 2019, 16:04

Gewonde bij ongeval op de Nieuw-Amsterdamsestraat in Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:57 uur

EMMEN – Woensdagmiddag 20 februari heeft rond kwart voor drie een ongeval plaatsgevonden in Emmen. Het ging mis op de kruising van de op- en afrit van de Rondweg waar twee auto’s op elkaar botsten.

 

De brandweer kwam ter plaatse om de voertuigen veilig te stellen. De bestuurster van één van de voertuigen is behandeld door ambulancepersoneel. Een bergingsbedrijf heeft beide beschadigde voertuigen afgevoerd. De Nieuw-Amsterdamsestraat richting woonwijk de Rietlanden was door de nasleep van het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.