Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) vr 04 augustus 2017, 16:30

Gouden Pijl in Emmen met etappewinnaar Bauke Mollema

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:06 uur

EMMEN – Heimwee naar de Tour de France? Op dinsdag 8 augustus vindt de 40e editie van de Gouden Pijl in Emmen plaats waar je niemand minder dan etappewinnaar Bauke Mollema kan aanschouwen.

 

Emmen is eens per jaar het middelpunt van sportminnend Nederland en ver daarbuiten. Op de 3e dinsdag na de Tour de France vindt in Emmen een van de grootste wielercriteriums van Nederland plaats: De Gouden Pijl. De 40e editie van de Gouden Pijl vindt plaats op dinsdag 8 augustus 2017.

 

Het wielren- en amusementspektakel van Emmen trekt jaarlijks duizenden mensen.

 

Programma

In het centrum van Emmen worden tijdens de Gouden Pijl verschillende koersen gereden. Overdag de dameskoers en de elite/beloften. ’s Avonds de profkoers met ieder jaar aan de start bekende en aansprekende namen. Een liefhebber van wielrennen mag dit niet missen. Naast de diverse koersen wordt het publiek vermaakt met een spetterende reclamekaravaan en een muzikaal avondprogramma.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.