Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 16 maart 2017, 20:27

Gratis compost voor inwoners gemeente Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:08 uur

EMMEN – Inwoners van de gemeente Emmen kunnen ook dit jaar gratis compost voor hun tuin ophalen. Dit kan op zaterdag 25 maart op de locatie Bartholomeus Diasstraat. Dit is het voormalig gemeentelijk composteerterrein, naast de Area Milieustraat. Van 8.30 tot 16.00 kunnen inwoners compost ophalen.

 

Voorwaarden

Per huishouden wordt maximaal één aanhangwagen beschikbaar gesteld. Het advies is om de volle aanhangwagen af te dekken. Tractoren en kiepwagens zijn niet toegestaan. Het gratis compost kan ook in plastic zakken of emmers worden geschept. Neem hiervoor zelf materialen mee. De gratis compostdag wordt mede mogelijk gemaakt door afvalverwerkingsbedrijf Attero in Wijster en de Zuidema Groep in Hoogeveen.

 

Compost is goed voor de tuin

Compost is een natuurlijke bodemverbeteraar. Het stimuleert de groei van gewassen op een milieuvriendelijke wijze, reguleert de waterhuishouding en zorgt voor een natuurlijke balans in de bodem. Compost is, gemengd met tuinaarde, geschikt voor alle tuinplanten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.