Redactie 112 0 reactie(s) za 02 november 2019, 21:43

Grote brand in opslagloods naast spoorlijn bij Nieuw-Amsterdam

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:58 uur

NIEUW-AMSTERDAM – Op de avond van zaterdag 2 november is een grote brand uitgebroken in een opslagloods aan de Veilingstraat in Nieuw-Amsterdam. De brandweer werd rond kwart over acht opgeroepen, en heeft inmiddels opgeschaald naar het sein grote brand. Het lijkt te gaan om een loods van circa vijftig bij twintig meter, wat er in wordt opgeslagen is op het moment nog onbekend. Voor zover te zien is lijkt de brand niet uitslaand te zijn.

Korpsen uit onder meer Emmen, Sleen, Klazienaveen en Schoonebeek zijn opgeroepen om de brand te bestrijden. De veiligheidsregio adviseert mensen die last hebben van de rook ramen te sluiten en ventilatie uit te schakelen. Het gebouw staat dicht bij een spoorlijn, maar vooralsnog heeft het treinverkeer geen last.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.