Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 juli 2016, 16:11

Grote hoeveelheid harddrugs in beslag genomen in woning Fokkingeslag

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:50 uur

EMMEN – De politie heeft op dinsdagavond een grote hoeveelheid harddrugs in beslag genomen in een woning aan de Fokkingeslag in Emmen.

 

Agenten hebben de woning doorzocht na aanleiding van een anonieme tip. Onderzoek moet uitwijzen om wat voor harddrugs het gaat. Naast de drugs is er ook een personenauto in beslag genomen. De politie heeft de zaak in behandeling en is op zoek naar de 40-jarige bewoner, die tijdens de doorzoeking niet thuis was. De Emmenaar, die in deze zaak als verdachte aangemerkt wordt, heeft zich nog niet gemeld.

 

Heeft u informatie met betrekking tot dit incident, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.