Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) ma 10 juli 2017, 18:27

Het Grote Voor Elkaar Festival

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:06 uur

EMMEN – Zaterdag 7 oktober is Het Grote Voor Elkaar Festival in en rondom het gemeentehuis in Emmen. Een uniek festival, georganiseerd door inwoners en ambtenaren samen.

 

Wat kunt u verwachten?
Tijdens het festival staan tientallen plannen van bewoners, die in de gemeente Emmen zijn uitgevoerd of nog gaan worden centraal. Enkele voorbeelden:

  • het maken van een sportplein in Emmerhout
  • een plan voor seniorenwoningen in Zwartemeer
  • een centrumplan voor Nieuw-Amsterdam, gemaakt door ondernemers en Plaatselijk Belang

 

Uiteraard zijn er die dag ook leuke activiteiten te beleven en bent u van harte welkom in het gemeentehuis voor de open dag. Bestuurders en ambtenaren laten zien wat hun werk inhoudt en willen graag met u van gedachten wisselen.

Wethouder Robert Kleine: “Natuurlijk doen wij mee met dit mooie initiatief voor het organiseren van dit unieke festival. De dag is bedoeld om bewoners,  ambtenaren en andere professionals dichter bij elkaar brengen om samen te werken aan een nog mooier Emmen.”

 

Festival ook bewonersinitiatief
Ook het idee voor dit festival komt van twee inwoners: Marlies Zeeman en Fenneke Mensen. Hun oproep aan iedereen is: “Geef je op om mee te doen tijdens dit festival. Laat zien welke mooie acties je hebt in jouw buurt of wijk. Iets dat al afgerond is, of nog maar een idee; alle initiatieven zijn welkom! Deel kennis en ervaring met andere inwoners en ambtenaren, zodat plannen verder komen en nieuwe ideeën ontstaan. “

 

Plannen van bewoners
Steeds meer inwoners nemen het initiatief en kloppen bij de gemeente aan met een plan om hun woonomgeving mooier, schoner of veiliger te maken. De gemeente Emmen is blij met al die initiatieven en wil samen met inwoners die plannen tot uitvoer brengen. Heeft u ook samen met buurtbewoners een mooi initiatief of plan waar u trots op bent? Meldt u zich dan aan via de website van Het Grote Voor Elkaar Festival(externe link).  

 

Meer informatie?  
Op de website van het Grote Voor Elkaar festival(externe link) kunt u meer informatie vinden. Ook kunt u zich hier opgeven voor de nieuwsbrief of aanmelden om mee te doen met het festival.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.