Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) za 11 november 2017, 3:19

Hulpdiensten rukken massaal uit voor auto in kanaal Emmer-Compascuum

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:13 uur

EMMER-COMPASCUUM – De brandweer, duikers, het mobiel medisch team en ambulance personeel spoeden zich zaterdagavond naar de oost zijde van het Hoofdkanaal in Emmer-compascuum waar een auto het water in was gereden.

 

Duikers gingen direct te water maar constateerden dat er niemand meer in de auto aanwezig was. Ook rond het voertuig werd geen slachtoffer aangetroffen. Korte tijd later werd de bestuurder van het voertuig aangetroffen. Deze werd aangehouden terzake rijden onder invloed, verlaten plaats ongeval en rijden zonder rijbewijs.

 

Het ongeval gebeurde nadat de auto op nog onverklaarbare oorzaak van de weg raakte en na tegen een boom te zijn gebotst het water indook. Een geluk was nog dat de auto op de wielen in het water terecht kwam en niet over de kop sloeg waardoor de bestuurder het voertuig heeft kunnen verlaten. De verkeers analisten van de politie hebben de sporen vast gelegd voor hun verslag.

112 Emmer-Compascuum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmer-Compascuum lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmer-Compascuum. Alle 112 alarmeringen uit Emmer-Compascuum kan je live volgen via 112 meldingen Emmer-Compascuum.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.