Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) di 30 augustus 2016, 17:46

Inbraak in meerdere auto’s op de Wilhelmsweg

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:51 uur

EMMEN – Dankzij een oplettende getuige heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag een 28–jarige man uit Emmen aangehouden voor de inbraak in meerdere auto’s op de Wilhelmsweg.

 

De politie kreeg op dinsdagochtend rond 04:22 uur een melding van een alerte burger dat er een man zich verdacht gedroeg op een parkeerplaats. Toen agenten bij de parkeerplaats aankwamen bleek dat er in twee auto’s was ingebroken. De verdachte liep op dat moment de parkeerplaats af en is door de agenten aangehouden. Hij is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.