Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) di 27 februari 2018, 15:56

Inbraak in woning aan de Kerspellaan in Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:03 uur

EMMEN – Tussen zondag 25 februari 12.00 uur en maandag 26 februari 17.50 uur heeft er een inbraak in een woning aan Kerspellaan in Emmen plaats gevonden. In de woning vond een verbouwing plaats en waarschijnlijk is er gereedschap weggenomen.

De dader is de woning binnen gekomen door het cilinder van het slot eruit te boren. Mocht u tussen zondagmiddag en maandagmiddag een verdacht persoon/situatie tegen zijn gekomen rond de Kerspellaan, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.