Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 oktober 2019, 3:14

Inbrekers in Emmen vluchten op zwarte Suzuki met schade

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:03 uur

EMMEN – Op de H. de Langestraat in Emmen is zaterdagavond omstreeks 18:50 uur een inbraak in een woning geweest. Na onderzoek is gebleken dat de gevluchte daders gebruik hebben gemaakt van een zwarte Suzuki met schade aan de voorzijde.

 

Bent getuige geweest van de inbraak of heeft u dit voertuig gezien? Neem dan contact op met 112 of 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.