Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 14 april 2017, 20:00

Industrieel Smalspoor Museum opent haar deuren

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:08 uur

ERICA – Het Industrieel Smalspoor Museum opent in het weekend van 6 en 7 mei weer haar deuren voor publiek. In dat weekend houdt het museum allerlei leuke activiteiten.

 

Zo rijden er extra veel treinen zoals personentreinen om het publiek het bijzondere stukje van het Amsterdamsche Veld te laten zien. Daarnaast rijdt er een trein die een rondleiding geeft door de historische Turfstrooiselfabriek. Naast personentreinen rijden er ook turftreinen en treinen met kipkarren. En natuurlijk rijdt de kindertrein; de locomotief waarmee kinderen hun machinistendiplome kunnen halen.

 

Collectie

In het openingsweekend kunnen bezoekers ook een bezoekje brengen aan de werkplaats en de locomotievenloods, om zo een beeld te krijgen van de collectie van het museum en van de restauraties die in de werkplaats worden uitgevoerd.

 

Industrieel Smalspoor Museum
Griendtsveenstraat 140
7887 TK Erica

tel: 0591-303061
Voor reserveringen vanaf 15 personen : 06 – 1111 1188

 

Voor meer informatie: www.smalspoorcentrum.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.