Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 juli 2020, 16:15

Jacuzzi veroorzaakt brand in woonboerderij Emmer-Compascuum

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:00 uur

EMMER-COMPASCUUM – Woensdagmorgen 22 juli moesten de brandweerkorpsen uit Emmer-Compascuum, Emmen en Stadskanaal uitrukken naar een brand in een woonboerderij aan het Hoofdkanaal Oostzijde. Volgend de Veiligheidsregio Drenthe zou er brand zijn ontstaan in het achterste gedeelte van de woonboerderij.

Van verre waren de rookwolken al te zien. De brandweer had het vuur snel onder controle. De brand zou zijn ontstaan bij een jacuzzi die binnen stond in de woonboerderij. De brandweer heeft de woning geventileerd.

112 Emmer-Compascuum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmer-Compascuum lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmer-Compascuum. Alle 112 alarmeringen uit Emmer-Compascuum kan je live volgen via 112 meldingen Emmer-Compascuum.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.