Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 19 februari 2018, 20:13

Jeugdparlement Emmen 2018 brengt mooie ideeën voor Emmen!

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:09 uur

EMMEN – Vrijdag 16 februari vond editie 2018 van het unieke project ‘Jeugdparlement Emmen’ plaats. Bijna 50 leerlingen van Carmel-, Esdal-, Hondsrugcollege en Terra Emmen bedachten onder leiding van Tim Smit mooie ideeën voor Emmen. In een spannende eindronde kwam CombiCulture Emmen als winnaar uit de bus. Dit idee sluit aan bij de ambities van de gemeente Emmen op het gebied van kunst en cultuur. Voor de uitvoering van het winnende voorstel heeft de gemeente Emmen € 1.250,- beschikbaar gesteld.

Opbrengst editie 2018: spannende finale
Opvallend dit jaar was dat er veel aandacht werd besteed aan de realiseerbaarheid van de ideeën . Er waren ideeën op het gebied van kunst en cultuur, welzijn en sport. Na het debat en de eerste stemronde bleven twee ideeen over. In een finale werd door de twee overgebleven groepen coalities gesmeed en steun gezocht voor hun ideeen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.