Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) do 30 juni 2016, 16:41

Jongen (14) probeert 82-jarige vrouw uit Emmen te beroven

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:50 uur

EMMEN – Woensdagavond werd een 14-jarige Emmenaar aangehouden op de Oude Markeweg. Hij wordt verdacht van een poging tot straatroof.

 

De 14-jarige fietste een tijdje achter een 82-jarige vrouw uit Emmen. Vlak voor het fietspad op de Oude Markeweg kwam de jongen naast haar fietsen. De vrouw zag dat het dezelfde jongen was die al een tijdje achter haar fietste. Ze herkende hem aan zijn fiets. De verdachte wilde dat de vrouw stopte en vroeg om geld. Ze zag dat hij een mes in zijn handen had en een bivakmuts droeg. De vrouw fietste echter door en zei dat ze geen geld had. Toen draaide de jongen zich om en fietste weg in de richting van de benzinepomp aan de Rondweg. De 82-jarige waarschuwde de politie en gaf het signalement van de verdachte door. Agenten troffen de verdachte even later op de Oude Markeweg ter hoogte van de Laan van de Iemenhees. In zijn rugzak zat een bivakmuts en een mes. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie doet onderzoek.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.