Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) do 07 februari 2019, 15:32

Jongen krijgt vuistslag in zijn gezicht op de Rolderbrink in Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:57 uur

EMMEN – Afgelopen zondag, 3 februari, heeft er omstreeks 17.45 uur op het grasveld aan de Rolderbrink in Emmen een mishandeling plaats gevonden. Een 16-jarige jongen loopt op het grasveld, aan de Rolderbrink, in de richting van zijn woning. Hij ziet een donker getinte jongen tegemoet komen lopen. Deze onbekende jongen loopt met een fiets over het grasveld. Op het moment dat ze elkaar treffen drukt deze onbekende jongen de fiets tegen het slachtoffer en geeft hem vervolgens een vuistslag in zijn gezicht. De 16-jarige jongen schrikt hier zo van dat hij om zich heen begint te slaan en daarbij de donker getinte jongen raakt. De 16-jarige jongen wordt geholpen door een nog onbekend gebleven omstander. Graag zouden wij met deze man in contact komen.

De omschrijving van de verdachte:
– lengte, circa 1,85m;
– donkere huidskleur;
– kort donker haar;
– een beginnend klein baardje op zijn kin;
– hij droeg een zwart/antraciet kleurige Canadian Goose jas met capuchon voorzien van bondkraag. De capuchon had hij op;
– hij droeg een blauw/grijze spijkerbroek;
– hij droeg blauwe Tommy Hilfiger schoenen;
– hij had een oude heren fiets bij zich.

Mocht iemand weten wie de verdachte is of informatie hebben over deze mishandeling, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.