Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) do 16 maart 2017, 20:32

Ladiesnight bij Astra Bioscopen: Beauty and the Beast

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:06 uur

KLAZIENAVEEN – Op woensdag 22 maart organiseert Astra Service Bioscopen in Klazienaveen weer een ladiesnight met als thema: Beauty and the Beast.

 

De film die wordt vertoond is Beauty and the Beast. Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm Beauty and the Beast komen op 22 maart 2017 opnieuw tot leven.

 

High Wine

Astra Service Bioscopen organiseert deze avond met een High Wine. Vooraf en tijdens de voorstelling krijgt iedere bezoeker 3 glazen wijn en worden er diverse Tapashapjes die goed op elkaar zijn afgestemd geserveerd.

 

Reserveer nu

Kaarten zijn vanaf nu te reserveren en kosten € 17,50 p.p. Reserveren kan via: www.astrabioscopen.nl of je belt met: (0591) 31 27 98. De avond begint om 19:15 uur en duurt tot 22:30 uur.

Beauty and the Beast

 

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.