Redactie evenement 0 reactie(s) do 16 maart 2017, 20:32

Ladiesnight bij Astra Bioscopen: Beauty and the Beast

KLAZIENAVEEN – Op woensdag 22 maart organiseert Astra Service Bioscopen in Klazienaveen weer een ladiesnight met als thema: Beauty and the Beast.

 

De film die wordt vertoond is Beauty and the Beast. Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm Beauty and the Beast komen op 22 maart 2017 opnieuw tot leven.

 

High Wine

Astra Service Bioscopen organiseert deze avond met een High Wine. Vooraf en tijdens de voorstelling krijgt iedere bezoeker 3 glazen wijn en worden er diverse Tapashapjes die goed op elkaar zijn afgestemd geserveerd.

 

Reserveer nu

Kaarten zijn vanaf nu te reserveren en kosten € 17,50 p.p. Reserveren kan via: www.astrabioscopen.nl of je belt met: (0591) 31 27 98. De avond begint om 19:15 uur en duurt tot 22:30 uur.

Beauty and the Beast

 

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons