Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 06 juli 2017, 21:14

Leerlingen mogelijk naar school in oude dierentuin

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:08 uur

EMMEN – Leerlingen van de school Terra krijgen binnenkort misschien wel les in het oude dierenpark in Emmen. De gemeente wil samen met de school onderzoeken of er een vestiging op het parkterrein kan komen.

 

Het afgelopen half jaar zijn er gesprekken geweest tussen de school en de gemeente. Die lijken nu op een samenwerking uit lopen.

 

Beheer en onderhoud
“Terra kan bijvoorbeeld de regie nemen in het beheer en onderhoud van het park. Andere partijen kunnen weer een deel van de onderwijsruimten gebruiken. We verwachten dat Terra het park sfeer, kleur en reuring geeft met activiteiten”, zegt wethouder Jisse Otter. De komende tijd worden de plannen verder uitgewerkt.

 

Mensenpark

In het oude dierenpark wordt een ‘creatief mensenpark’ gerealiseerd. Inmiddels zijn er al meerdere ondernemers gevestigd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.