Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) wo 29 maart 2017, 20:40

Lentemarkt Klazienaveen Centrum Oost

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:06 uur

KLAZIENAVEEN – Op 1 april aanstaande vindt de jaarlijkse Lentemarkt in Klazienaveen Centrum Oost weer plaats. Dit jaar in een geheel nieuw jasje! Naast diverse kramen (meer dan voorheen) hebben we ook een hoop randgebeuren! Creatieve workshops, muziek, schminken, hapje en drankje, vertier voor jong en oud! Terwijl je langs de leuke kramen loopt kan je zomaar een verrassend typetje tegenkomen, of laat de kids eens ponyrijden! De markt is een gezellige beleving waardoor u zin krijgt in het komende seizoen, de lente!

 

Kortom van 11.00-17.00 is er van alles te beleven in Klazienaveen Centrum Oost (bakker Bos tot Jumbo). We zien u graag op zaterdag 1 april!

 

Wilt u zich aanmelden als standhouder? Dat kan nog! Stuur een mailtje naar [email protected] of neem een kijkje op de facebookpagina Lentemarkt Klazienaveen

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.