Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 november 2020, 17:29

Lichaam vermiste 19-jarige vrouw aangetroffen in water bij Klazienaveen [update]

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:01 uur

KLAZIENAVEEN – Aan de Langestraat / Mosweg in Klazienaveen is woensdag 25 november een voertuig in het water aangetroffen. Hierop werd de brandweer van Klazienaveen en het water ongevallenteam van brandweer Emmen opgeroepen.

De politie meldt dat de auto eigendom is van een 19-jarige vrouw uit Klazienaveen, die sinds dinsdag is vermist. Uit onderzoek moet blijken of het daadwerkelijk om de vermiste vrouw gaat. Er is een duikteam van de politie onderweg naar Klazienaveen. Deze duikers gaan het lichaam uit de auto halen. Dit werk gaat nog de nodige tijd vragen. Daarna zal de auto uit het water worden getakeld.

 

Update

Inmiddels is vastgesteld dat het gaat om de 19-jarige vrouw uit Klazienaveen, die sinds gisteren vermist werd. Het slachtoffer is door duikers van de politie uit haar auto gehaald.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.