Logo 112Emmen

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) di 08 februari 2022, 20:15

Loting acht nieuwe woningbouwkavels Emmer-Compascuum

EMMER-COMPASCUUM – Er worden acht nieuwe woningbouwkavels in de ‘Vogelbuurt’ uitgegeven. Het gaat hier om acht kavels (nummer 37 t/m 44) voor een vrijstaande woning tussen circa 585 m2 en circa 965 m2. De kavels worden door middel van loting uitgegeven. Als er niet genoeg belangstelling is voor een vrijstaande woning, behoudt de gemeente zich het recht voor om eventueel een aantal kavels ook beschikbaar te stellen voor halfvrijstaande woningen.

Notaris Veen en Veste uit Emmer-Compascuum verzorgt de loting. De loting vindt digitaal plaats op vrijdag 18 maart 2022. U moet zich aanmelden om mee te loten. Het volledig ingevulde formulier moet voor woensdag 9 maart aanstaande aangeleverd zijn bij notaris Veen en Veste. U kunt het lotingsformulier invullen en naar de notaris mailen of afgeven. U ontvangt dan van de notaris per mail een uitnodiging om digitaal bij de loting aanwezig te zijn. Wilt u het inschrijfformulier op papier thuis gestuurd krijgen? Dan kunt u contact opnemen(externe link) met notariskantoor Veen en Veste, vestiging Emmer-Compascuum.

Let op: Alleen personen die op het moment van inschrijving meerderjarig zijn, kunnen meedoen aan de loting. Na inschrijving ontvangt u nadere informatie over de loting.

Vrije gemeentelijke kavels
Momenteel zijn alleen de kavels die worden verloot beschikbaar. Alle andere gemeentelijke kavels in Emmer-Compascuum zijn verkocht of onder optie.

Daarom wonen in de Vogelbuurt in Emmer-Compascuum
Emmer Compascuum kent een open en rustig karakter en ligt middenin een groene omgeving. De vaarverbinding Erica-Ter Apel(externe link) loopt door het dorp en versterkt de aantrekkingskracht van de Runde. In de nabije omgeving zijn veel voorzieningen. De omgeving van Emmer-Compascuum is prachting omgeving om te fietsen en wandelen. U kunt in het dorp terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Emmer-Compascuum is goed bereikbaar met auto, fiets én boot. Snelweg A37 ligt slechts 10 km verderop en is snel te bereiken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.