Redactie overval 0 reactie(s) ma 24 januari 2022, 19:49

Man (84) beroofd van telefoon in centrum Emmen, ondernemer grijpt in

Laatst bijgewerkt: dinsdag 13:02 uur
EMMEN – Vanmiddag, maandag 24 januari 2022, om 14:51 uur heeft er zich een beroving voorgedaan in de Derksstraat in het centrum van Emmen. Daarbij is van een 84 jarige de mobiele telefoon afgepakt.

Een oplettende ondernemer heeft de beroving gezien en greep in. Toen hij op zijn beurt werd bedreigd met een mes heeft hij de dader los moeten laten maar ondertussen mooie en bruikbare informatie aan de inmiddels gealarmeerde politie doorgegeven. Zo kwam naar voren dat het niet om een maar om twee daders moest gaan.

Mede door deze samenwerking is het de politie gelukt om de eerste verdachte in 11 minuten en de tweede verdachte in 27 minuten aan te houden. De politie heeft de zaak verder in onderzoek. De telefoon van de man werd ergens op straat weer terug gevonden. Hij heeft deze dus weer terug.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.