Redactie 112 0 reactie(s) di 28 juni 2016, 15:56

Man aangehouden na diefstal rubberboot

Laatste update: 1 jaar geleden

EMMEN – De politie heeft dinsdagochtend vroeg een 27-jarige inwoner van Nieuw-Weerdinge aangehouden op verdenking van diefstal van een rubberboot. Een grote zoekactie ging hier aan vooraf.

 

Surveillerende agenten kregen een melding dat een man zich verdacht gedroeg in de omgeving van de Rietlanden. Niet veel later kwam de melding dat hij een rubberboot had gestolen. Met deze boot voer hij op de Grote Rietplas. Meerder agenten gingen opzoek naar de man. Daarbij werden ze geholpen door de brandweer die met een boot kwam. Uiteindelijk werd de rubberboot gevonden. De man was inmiddels verdwenen. ’s Ochtends vroeg kon hij uiteindelijk worden aangehouden. De 27-jarige probeerde er in zijn auto vandoor te gaan, maar dit hadden agenten doorzien. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. Zijn auto werd in beslag genomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.