Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 juni 2021, 22:58

Man overvallen in Emmen, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: dinsdag 8 feb 2022 om 13:03 uur

EMMEN – Op woensdag 2 juni 2021 omstreeks 18.30 uur is er een man overvallen in Emmen. De overval is gepleegd aan de Minister Kanstraat ter hoogte van café Ankara. Het slachtoffer is overvallen door 3 mannen, die na de overval in de richting van de achterzijde Hema zijn weg gegaan.

 

De 3 verdachten hebben de volgende signalementen:
Verdachte 1: Witte pet, wit t-shirt, zwarte lange broek, witte schoenen, een vest om zijn middel geknoopt en een donkere huidskleur. De verdachte rende weg.
Verdachte 2: Droeg een korte witte broek met een rode print aan de zijkant, rood t-shirt met hierover een donker blauwe bodywarmer, opgeschoren haar en een donkere huidskleur. Deze verdachte ging er op de fiets vandoor.
Verdachte 3: Ontbloot boven lichaam, een korte broek en een donkere huidskleur.

 

Heeft u informatie, bent u getuige of heeft u camera beelden neem dan contact op met de politie ovv 2021144000.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.