Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 juni 2016, 15:29

Man slaat conductrice in het gezicht

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:50 uur

EMMEN – De politie heeft zaterdagmiddag een 26-jarige man uit Kolham aangehouden op verdenking van mishandeling van een conductrice.

 

De man reisde met de trein van Emmen-Zuid naar Emmen. Toen de conductrice naar zijn kaartje vroeg, kon hij dat niet tonen. Vervolgens vroeg de vrouw naar zijn identiteitsbewijs. Ook dat wilde hij niet geven. Op station Emmen wilde de zwartrijder de trein verlaten en sloeg daarbij de conductrice in het gezicht. Hij kon door de gealarmeerde politie op het stationsplein worden aangehouden.

 

De politie vindt agressie en geweld tegen medewerkers met een publieke taak onacceptabel. Daarom geldt een speciale aanpak: aangiftes worden altijd opgenomen, daders worden met prioriteit door het Openbaar Ministerie voor de rechter gebracht, en tegen de daders wordt een driemaal zo hoge straf geëist.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.