Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 12 juli 2017, 19:57

Man uit Emmen krijgt celstraf voor bedreiging en mishandeling buurman

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:08 uur

ASSEN/EMMEN – Voor het mishandelen en bedreigen van zijn buurman heeft een 32-jarige man uit Emmen van de politierechter dertien dagen celstraf gekregen.

 

De Emmenaar kwam op negen december vorig jaar verhaal halen bij de buurman in een flat in Emmen-Noord.

 

Schreeuwen en slaan
Eerdere frustraties tussen de mannen liepen uit op een ruzie. De Emmenaar bonkte op de deur van de buurman en schreeuwde daarbij in de portiek. Toen de buurman opendeed, bedreigde de Emmenaar hem met de dood. Ook deelde hij een klap uit. De buurman viel hierdoor tegen zijn voordeur. Hij liep hierbij een gapende wond aan zijn arm op.

 

Schroevendraaier
Uiteindelijk deed het slachtoffer aangifte. Hij zou door de Emmenaar niet alleen geslagen zijn, maar ook zijn gestoken met een schroevendraaier. Hiervoor vond de rechtbank onvoldoende bewijzen. De politierechter sprak de man hiervan vrij.

 

De rechtbank in Assen veroordeelde de man in juli nog tot een opname in een inrichting voor veelplegers. Dit, voor meerdere inbraken en diefstallen. De dertien dagen cel heeft de man in voorarrest uitgezeten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.