Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 november 2016, 18:02

Man zwaargewond bij opzettelijke aanrijding op de Rademakerstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:11 uur

EMMERCOMPASCUUM – Bij een aanrijding op de Rademakerstraat is woensdagmiddag een man ernstig gewond geraakt. Nadere gegevens van het slachtoffer ontbreken nog.

 

De man werd, voor zover nu bekend, op straat aangereden door een auto en raakte daarbij zwaar gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. Uit het onderzoek tot nu toe is gebleken dat de bestuurder het slachtoffer vermoedelijk opzettelijk heeft aangereden. Hij reed door na de aanrijding en werd kort daarop elders in Emmercompascuum aangehouden. Het gaat om een 45-jarige man uit Emmercompascuum. Hij is ingesloten om te worden verhoord.

 

Vermoedelijk is een conflict tussen de twee betrokkenen een mogelijke oorzaak van deze aanrijding. De politie doet nader onderzoek.

112 Emmer-Compascuum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmer-Compascuum lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmer-Compascuum. Alle 112 alarmeringen uit Emmer-Compascuum kan je live volgen via 112 meldingen Emmer-Compascuum.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.