Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 januari 2017, 16:04

Massale zoekaktie naar auto te water in Nieuw-Dordrecht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:12 uur

NIEUW-DORDRECHT – Op de Eerste Boerwijk in het Drentse Nieuw-Dordrecht zijn de hulpverleningsdiensten van brandweer en ambulance dienst en mobiel medisch team lange tijd op zoek geweest naar een auto die te water zou zijn geraakt. Ook duikers van de brandweer kwamen ter plaatse.

 

De sporen naar de sloot deden het ergste vermoeden, maar in de sloot werd geen voertuig aangetroffen. Hoe de auto in de sloot was terecht gekomen was wel duidelijk want de weg was spekglad. Bij de crash had auto de wegafbakering kapot gereden en ook een paddenstoel van de ANWB was plat gereden.

 

Hoe het voertuig de sloot weer had verlaten is nog een vraag. Ook hoe het met de inzittende(n) gaat is nog onbekend. Na grondig onderzoek moesten de hulpverleningsdiensten constateren dat er geen reddingsactie meer hoefde te worden ingezet omdat het automobilist de plaats van het ongeval had verlaten. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

112 Nieuw-Dordrecht

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nieuw-Dordrecht lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Dordrecht. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Dordrecht kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Dordrecht.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.