Redactie 112 0 reactie(s) do 03 november 2016, 15:04

Medewerkers De Trans in Klazienaveen onwel na vreemde geur

Laatst bijgewerkt: zondag 18:11 uur

KLAZIENAVEEN – Toen meerdere medewerkers zich in het pand van De Trans in Klazienaveen onwel voelden werd donderdagochtend de brandweer en ambulancedienst gebeld.

 

De mensen werden naar buiten geleidt waar ze de ontwikkelingen van afstand mochten aanschouwen. De brandweer verrichte metingen om achter de “vreemde” lucht te komen die de mensen roken en  onwel maakte. Er werden echter geen hoge concentraties van gevaarlijke stoffen aangetroffen. Enkele medewerkers werden in de ambulance geholpen maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. Daar het vaker was voorgekomen dat in het pand een vreemde lucht werd geroken heeft de brandweer luchtmonsters genomen. Deze monsters worden opgestuurd naar het RIVM om achter de oorzaak te kunnen komen.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.