Logo 112Emmen

Redactie overig 0 reactie(s) za 16 april 2022, 20:10

Meerdere bestuurders in Emmen onder invloed van alcohol of drugs

EMMEN – Op vrijdag 15 april en zaterdag 16 april 2022 heeft de politie van Emmen meerdere mensen aangehouden omdat zij onder invloed reden van alcohol of drugs.

Aan de Vleerackers en aan de Boslaan is er een bestuurder van een personenauto aangehouden omdat de drugstest positief was. Het bloedonderzoek moet uitwijzen welke drugs er gebruikt is en de hoeveelheid.

Op vrijdag 15 april 2022 omstreeks 21.30 uur trok een bestuurder van een snorfiets de aandacht door zijn rijgedrag. Na controle bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en onder invloed van alcohol te zijn. Proces verbaal is opgemaakt.

Op zaterdag 16 april is er in Erica een persoon aangehouden aan de Verlengde Vaart NZ. De bestuurder bleek, na controle, ook te veel alcohol te hebben gedronken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.