Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 27 oktober 2019, 16:18

Meerdere gewonden bij frontale aanrijding net buiten Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:58 uur

NIEUW-AMSTERDAM – Op zondagmiddag 27 oktober heeft er een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Vierslagenweg (N853) bij Nieuw-Amsterdam.

 

De hulpdiensten rukten na de melding rond 13:45 uur massaal uit. Twee personenauto’s botsten hard op elkaar, waardoor er één van het talud raakte. Voor zover bekend zijn er drie gewonden gevallen. Allen zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

 

De weg lag bezaaid met brokstukken. Daarom was de N853 in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De precieze toedracht van het ongeluk is nog onbekend.

112 Nieuw-Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nieuw-Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.