Logo 112Emmen

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 25 juli 2023, 18:45

Meerdere straatnaam,- en verkeersborden aangetroffen op adres in Emmen

EMMEN – Vandaag is de politie naar aanleiding van een 112 melding langs gegaan op een adres in de gemeente Emmen. Hier zouden verschillende verkeersborden liggen.

Ter plaatse troffen wij meerdere straatnaam,- en verkeersborden. Alle verkeersborden zijn in beslag genomen.
De gemeente is namelijk eigenaar van de borden. Omdat de weggenomen borden vervangen moesten worden heeft de gemeente ongeveer 2500 euro schade geleden.

Het staat misschien leuk om dit soort borden in je schuur of keet te hebben, maar het is gewoon strafbaar gezien de borden van diefstal afkomstig zijn. Als je deze borden in je bezit hebt kun je verdachte worden van heling en diefstal.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.