Redactie evenement 0 reactie(s) wo 12 april 2017, 19:56

Mega Piraten Festijn komt naar Klazienaveen

Laatste update: 19 aug 2021 08:06 uur

KLAZIENAVEEN – Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kunnen uitkijken naar zaterdag 14 oktober. Dan komt het Mega Piraten Festijn voor het eerst naar Klazienaveen. Waar in het dorp het feest plaatsvindt, is nog niet bekend.

 

Voor het programma is op dit moment alleen Original Voices of The Kelly Family bevestigd. ‘Ruim 1 jaar hebben de onderhandeling geduurd om ze naar Nederland te krijgen om op te treden op het Mega Piraten Festijn’, laat organisator Eddie Mensink weten.

 

The Original voices of The Kelly Family, bestaande uit Patricia Kelly, Kathy Kelly, Paul Kelly en Johnny Kelly, is een van oorsprong Amerikaans/Duitse groep bestaande uit het gezin Kelly. De groep is bekend van de nummers: ‘David’s Song’, ‘Fell In Love With An Alien’, ‘Come Take My Hand’ en ‘Peces en el Rio’. In totaal heeft de groep wereldwijd ruim 20 miljoen albums verkocht en 48 gouden- en platina albums op hun naam staan.

 

Andere namen worden binnenkort door de organisatie bekendgemaakt.

 

Na Borger is Klazienaveen de tweede locatie in Drenthe waar het meezingfeest, gepresenteerd door Willie Oosterhuis, neerstrijkt.

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn vanaf 22 april verkrijgbaar via deze link.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons