Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 27 februari 2018, 18:26

Mensenpark nu officieel Rensenpark

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:09 uur

EMMEN – Met de onthulling van een bord hebben Jaap Rensen en wethouder Jisse Otter op 27 februari de naam van de oude dierentuin officieel veranderd van Mensenpark naar Rensenpark.

 

Passend eerbetoon

Het scheelt maar één letter, maar voor veel inwoners en bezoekers van de oude dierentuin is het een wereld van verschil. De nieuwe naam is een passend eerbetoon aan Jaap en Aleid Rensen die met visie en doorzettingsvermogen het Noorder Dierenpark en Emmen op de kaart hebben gezet als topattractie met landelijke uitstraling.

 

Over het Rensenpark

Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is. Een verrassende ontmoetingsplaats voor kleine en grote initiatieven rond kunst, cultuur en innovatie. Dit is een groeiend traject. Neem eens een kijkje. Want ook nu is het park al een bezoek waard. Een aantal ruimtes in het park is tijdelijk verhuurd aan initiatiefnemers op het gebied van kunst, cultuur en innovatie. Het park is dagelijks open tussen 09.00 en 17.00 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.