Logo 112Emmen

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 29 mei 2022, 19:39

Motorblok vliegt uit auto bij ernstig ongeval in Ter Apelkanaal

TER APELKANAAL – Op de weg tussen Musselkanaal en Ter Apelkanaal is zondagmiddag een auto tegen een boom geknald. De crash was zó hevig dat het motorblok uit de auto vloog. De auto kwam vlak voor een woning tot stilstand.

In de auto zaten twee personen. De bestuurder kon zelf uit de auto klimmen en is overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om hulp te verlenen. De bijrijder moest geholpen worden en is naar het ziekenhuis in Groningen (UMCG) gebracht onder begeleiding van een mobiel medisch team arts.

Het ongeluk gebeurde op de Zandberg. Deze weg loopt tussen Ter Apelkanaal en Musselkanaal. De weg is langdurig afgesloten geweest voor hulpverlening, onderzoek en berging.

112 Ter Apelkanaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Ter Apelkanaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Ter Apelkanaal. Alle 112 alarmeringen uit Ter Apelkanaal kan je live volgen via 112 meldingen Ter Apelkanaal.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.