Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) ma 16 januari 2017, 21:30

Muziekschool Hidding opent haar deuren tijdens jaarlijkse open dag

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:06 uur

KLAZIENAVEEN – Zondag 29 januari opent Muziekschool Hidding weer haar deuren tijdens de jaarlijkse open dag. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen en zich laten adviseren over een diversiteit aan muziekinstrumenten.

 

Muziekschool Hidding beschikt over een 8-tal leslokalen. Op de open dag kan iedereen tijdens een hapje en een drankje genieten van diverse optredens door leerlingen van de muziekschool. Voor een eventuele aanschaf van muziekinstrumenten kunt je ook bij Muziekschool Hidding terecht. Laat je informeren door het deskundige personeel en kijk welk instrument het beste bij je past. De muziekwinkel is inpandig verbonden aan onze muziekschool.

 

Voor jong en oud

De muzieklessen zijn voor jong en oud en worden privé gegeven, dus één-op-één. Hierdoor kunnen de leerlingen zich sneller ontwikkelen bij groepslessen. De duur van de lessen zijn een half uur per leerling.

 

Muziekschool Hidding geeft op een ongedwongen en sociale manier les. De leerling bepaalt zijn of haar eigen tempo, waar hij of zij zich zelf lekker bij voelt. Ontdek jezelf en schrijf je snel in op de open dag.

 

Muziekschool Hidding

Doorndistel 37
7891 WV Klazienaveen
Telefoon: (0591) 317917 / 06-46336233
Website: www.muziekschoolhidding.nl
E-mail: [email protected]

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.