Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) di 03 januari 2017, 21:23

Nieuwjaarsfeest op vrijdag 6 januari

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:06 uur

EMMEN – Op vrijdag 6 januari 2017 vindt het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Emmen plaats in het ATLAS Theater. Het thema dit jaar is ‘geluk’. Alle inwoners en relaties zijn van harte welkom om dit feest bij te wonen.

 

Programma

Het programma start om 20.00 uur met de nieuwjaarsspeech van locoburgemeester Bouke Arends, de verkiezing van Emmenaar van het Jaar en de uitreiking van de Culturele Oeuvre prijs 2016 door wethouder Bouke Durk Wilms. Er is muziek van de Big Band, die optreedt samen met zanger Bouke. Ook treden At your service en Gimme Shelter op. Tijdens het nieuwjaarsfeest vindt ook de première plaats van de film ‘Het Geluk van Emmen’, die in opdracht van Van Goede Grond geproduceerd is door ZoDoc en Thomas Nauw Film.

 

Gratis entree

Vanaf 19.00 uur is het Atlas Theater geopend (Raadhuisplein 100, Emmen); het programma start om 20.00 uur. De entree en koffie en thee bij binnenkomst zijn gratis. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.