Redactie 112 0 reactie(s) za 22 februari 2020, 16:49

Opvallend veel scooters gestolen in Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:59 uur

EMMEN – Sinds ongeveer een week worden er in Emmen opvallend veel scooters gestolen. Op 24 januari vond een eerste diefstal plaats in de Rietlanden. Vervolgens in de periode van 16 februari tot 18 februari 9 stuks.

 

De scooters werden gestolen vanuit de wijken Emmerschans, Rietlanden, Emmen centrum en Bargeres. De meeste scooters (zes) werden gestolen in de Bargeres. Opvallend is ook dat in die laatste wijk inmiddels vier van de gestolen scooters weer terug gevonden zijn. De scooters waren in alle gevallen beschadigd. De politie heeft op dit moment nog geen idee wie hiervoor verantwoordelijk is.

 

Mocht u informatie hebben die kunnen leiden naar de daders dan hoort de politie dat graag. De meeste scooters werden in de nachtelijk uren gestolen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.