Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 oktober 2019, 16:26

Politie doet inval bij twee jongeren na dreiging met vuurwapen op social media

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:58 uur

EMMEN / HOOGEVEEN – Naar aanleiding van een verontrustende melding die binnen kwam bij de politie, zijn maandag 30 september 2019 twee minderjarige verdachten aangehouden in Emmen en Hoogeveen.

Maandagmorgen kreeg de politie een melding dat er via social media gedreigd werd met het plegen van een misdrijf met hoogstwaarschijnlijk een vuurwapen. Dit bericht was aanleiding genoeg om direct de melding hoog op te pakken. Er is achterhaald wie er achter het social media account zat. Hierdoor werd duidelijk dat er nog een persoon bij betrokken was.

Het arrestatieteam van de politie heeft op twee locaties (Hoogeveen en Emmen) aanhoudingen en doorzoekingen verricht. Bij één van de personen is in de woning een nepvuurwapen aangetroffen.

Dit soort verontrustende meldingen, ook via social media, pakt de politie altijd serieus op. Houd er rekening mee wat voor impact jouw bericht kan hebben. De politie zal bij dergelijke meldingen namelijk altijd handelen alsof het om een echt vuurwapen gaat.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.