Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 02 april 2017, 18:09

Politie Emmen is op zoek naar fietser op e-bike

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:52 uur

EMMEN – Op zondag 2 april, omstreeks 14.50 uur vond op de kruising Angelsoërdijk met de Boermarkeweg in Emmen een aanrijding plaats tussen twee al wat oudere fietsers. Een mannelijke fietser op een e-bike reed een vrouwelijke fietster van achteren aan. Beide fietsers kwamen ten val.

 

In eerste instantie leek schade en letsel mee te vallen, waarna de man wegfietste in de richting van het centrum van Emmen. Zijn identiteit is niet bekend. De politie wil toch graag even contact met deze man. Het was een oudere man met een donkergroene jas aan. Helaas is er niet meer over deze fietser bekend. Mocht u getuige zijn geweest of weten wie deze onbekende fietser is wilt u dan contact opnemen met de politie in Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.