Redactie 112 0 reactie(s) di 10 september 2019, 17:22

Politie Emmen zoekt getuigen van plofkraak aan de Statenweg

Laatste update: 22 aug 2021 18:13 uur

EMMEN – Vanochtend rond 04.45 uur kreeg de politie melding van een plofkraak op een geldautomaat aan de Statenweg in Emmen. We zijn op zoek naar getuigen. Van de verdachte(n) ontbreekt nog ieder spoor. Er is een onbekende hoeveelheid geld buitgemaakt.

 

Onderzoek
In de omgeving van de Statenweg hebben agenten een scooter aangetroffen. De politie onderzoekt of deze scooter is gebruikt bij de plofkraak. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) van Defensie heeft onderzoek gedaan. Vanwege de plek waar de geldautomaat gesitueerd is, was het niet nodig om de omgeving te ontruimen. Wel werd de Statenweg afgesloten, maar die is inmiddels weer vrij toegankelijk voor verkeer. Op dit moment houden agenten een buurtonderzoek in en rondom de Statenweg. Vorig jaar juli vond er een plofkraak plaats bij dezelfde geldautomaat, er zijn toen geen verdachten aangehouden.

 

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die rondom dit tijdstip wakker waren of werden en misschien iets hebben gezien of gehoord van de plofkraak. Heeft u meer informatie? Bel de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons