Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) za 20 maart 2021, 14:56

Politie Emmen zoekt witte Volkswagen Transporter met schade

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:02 uur

EMMEN – Op vrijdag 19 maart 2021 tussen 21:55 uur en 22:00 uur heeft er aanrijding plaatsgevonden op de Nieuw-Amsterdamsestraat tussen de wegen Ermerweg en Zuideind in Emmen. Hierbij is er een witte Volkswagen Transporter met dakventilator doorgereden. Deze is weggereden in de richting van de Ermerweg. Deze auto moet behoorlijke schade hebben aan de linker voorkant en aan de linker spiegel, aangezien de bestuurderskant van de auto van het slachtoffer van voor naar achter schade had. Door het slachtoffer is aangifte gedaan van verlaten plaats ongeval.
Gelukkig heeft het slachtoffer geen letsel aan dit ongeval overgehouden.

De politie is op zoek naar mensen die de auto hebben zien rijden of weten waar de auto nu is. Als de eigenaar en/of de bestuurder van de auto zich meldt zou dit natuurlijk helemaal geweldig zijn! Weet u iets, neem dan contact op via 0900-8844.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.