Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) do 20 februari 2020, 17:31

Politie in Emmen gaat dronken minderjarigen filmen tijdens carnaval

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:59 uur

EMMEN – In Emmen starten de politie dit weekend samen met de gemeente Emmen en Halt met ‘De Confrontatie’. Hierbij dragen agenten tijdens evenementen een bodycam en filmen ze zorgwekkend of bekeuringswaardig gedrag van minderjarigen onder invloed. Dit doen ze om de jongeren en de ouders/verzorgers op een later moment via deze beelden te confronteren met het gedrag. Hierbij is een medewerker van Halt aanwezig.

 

Het doel is om jongeren bewust te maken van de risico’s van het gedrag. De politie wil natuurlijk herhaling van overmatig drankgebruik voorkomen, maar ook de kans verkleinen dat ze slachtoffer worden van een beroving, mishandeling of zedendelict. Het beeldmateriaal wordt na het gesprek meteen gewist.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.