Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 08 maart 2021, 16:51

Politie krijgt veel meldingen van mensen die telefoontje krijgen van ‘medewerker van de Rabobank’

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:02 uur

EMMEN – Maandag 8 maart zijn er bij de politie meerdere meldingen binnen gekomen van (voornamelijk oudere) mensen die een telefoontje krijgen van een medewerker van de Rabobank. Deze medewerker zegt dat men hun bankpasje op komen halen. Nog terwijl ze dan aan de telefoon zijn met deze ‘medewerker’ wordt er ook al aangebeld bij de mensen door een andere ‘medewerker’ van de Rabobank. Deze komt dan het bankpasje halen. Helaas is dit al een paar keer gelukt en van de bankrekening van deze mensen is helaas een enorm geldbedrag weggenomen.

Uw bank vraagt nooit om uw pincode, betaalpas of inlogapparaat en zal deze nooit bij u ophalen! Als u het niet vertrouwt hang op en bel zelf met uw bank voor advies.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.