Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 januari 2017, 16:16

Politie, OM en gemeente Emmen doen inval in clubhuis No Surrender

Laatst bijgewerkt: zondag 18:12 uur

EMMEN – De politie, het openbaar ministerie en de gemeente Emmen hebben vrijdagochtend een inval gedaan in het clubhuis van de motorclub No Surrender in Emmen. Bovendien is een noodbevel voor deze omgeving uitgevaardigd waarbij ondermeer samenscholing van mensen is verboden.

 

Leden van motorclub No Surrender handelden in drugs en gebruikten geweld tegen andere leden in hun clubhuis in Emmen. Dat stelt de politie na uitgebreid onderzoek. Het pand wordt binnenkort gesloopt.

 

De politie heeft over een lange periode gesprekken afgeluisterd in het clubhuis van de motorclub. Uit het onderzoek is veel duidelijk geworden over de werkwijze en criminele activiteiten van No Surrender, zei het Openbaar Ministerie op een persconferentie.

 

Het clubhuis in Emmen was een ontmoetingsplek voor leden van motorclubs uit binnen- en buitenland. Zij bespraken er criminele activiteiten en gebruikten er drugs. Vanuit het pand handelde de motorclub ook in drugs met onder meer Duitsland en Denemarken.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.