Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 augustus 2018, 19:23

Quad bestuurder in Emmen maakt het wel heel bont

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:56 uur

EMMEN – Een 20-jarige jongen op een quad heeft het afgelopen nacht in Emmen wel heel bont gemaakt.

Agenten troffen een quadrijder zonder verlichting en zonder helm aan op de kruising Hondsrugweg/Hoenderkamp. De bestuurder voldeed niet aan een stopteken, waarop een achtervolging is gestart.

 

Uiteindelijk is de bestuurder gedwongen te stoppen, waarop hij is aangehouden. De bestuurder blies op het bureau 835 ug/l en bleek geen geldig rijbewijs te hebben. Tevens had hij een ploertendoder bij zich.

Tegen de jongen wordt PV opgemaakt ter zake rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs, rijden zonder helm en verboden wapenbezit. De quad en de ploertendoder zijn in beslag genomen.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.