Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 29 september 2017, 19:56

Regenboogweek in Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:08 uur

EMMEN – Vanwege Nationale Coming Outdag op woensdag 11 oktober hebben we in oktober voor het eerst de Regenboogweek. Tijdens deze week zijn er van zaterdag 7 tot en met zaterdag 14 oktober verschillende activiteiten in de gemeente Emmen. Met onder meer:

 

  • Op zaterdag 7 oktober presenteert de werkgroep Regenbooggemeente Emmen zich op het Grote Voor elkaar Festival. Ook kunnen LHBT zwemmen in het Aquarena. In Paal 35 wordt de dag afgesloten met een borrel en een gezellig LHBT samenzijn.
  • Op woensdag 11 oktober gaat de documentaire ‘Anders’ in Kinepolis Emmen in première. Deze korte film over transgenders in Drenthe is ook op 23 oktober en 25 oktober als voorfilm te zien in Filmhuis Emmen.
  • Op zaterdag 14 oktober om 14.30 uur speelt SC Angelslo genderneutraal tegen NKVV uit Dalerpeel. Ze trappen af met een regenboogbal en reiken de regenboogaanvoerdersband uit aan NKVV. De clubs staan stil bij genderdiscriminatie in de sport.

 

Kijk voor alle tijdstippen en meer informatie op de website van LHBT Emmen (externe link).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.