Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 maart 2017, 16:14

Resten jerrycan aangetroffen na brand pizzaria Dal Baffo

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:52 uur

EMMEN – Naar aanleiding van een brand bij pizzeria Dal Baffo op 26 februari 2017 is de politie een uitgebreid sporen onderzoek gestart naar de aanleiding van de brand.

Brandonderzoek zijn lastige onderzoeken omdat aanwijzingen van het ontstaan van de brand vaak door het vuur verloren gaan. Specialisten van forensische opsporingen zetten desondanks alles op alles om de oorzaak te achterhalen. Door hen is inmiddels vastgesteld dat de brand is aangestoken. In de pizzeria zijn namelijk resten aangetroffen van een jerrycan. Deze restanten worden nader onderzocht door het NFI in Den Haag.

 

Getuigenoproep
Mensen die iets gezien hebben rond het tijdstip van de brand of op andere wijze informatie hebben over deze brand worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.