Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 mei 2019, 16:58

Rhododendrons gestolen bij begraafplaats in Erica

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:57 uur

ERICA – Afgelopen week, tussen zaterdag 27 april 2019 en zaterdag 4 mei 2019, zijn bij de ingang van de begraafplaats aan de Kerkweg in Erica meerdere, zeker 20 stuks, nieuw aangeplante Rhododendrons, weggenomen. Een aantal hadden roze bloemen de rest was nog in de knop. Hoogte circa 40 tot 50 centimeter.

Tevens zijn er bij de Maria Kapel bij de Rooms Katholieke Kerk 6 nieuw geplante Azalia’s weggenomen. De Azalia’s waren in bloei, oranje van kleur, zoals op de foto te zien is. Hoogte circa 40 centimeter.

 

De beheerder van de Rooms Katholieke begraafplaats deed van de diefstal aangifte bij de politie. Bent u getuige van deze diefstal, of heeft u informatie dat kan leiden tot het terug vinden van de gestolen planten, wilt u dan contact opnemen met de politie. Dat kan via 09008844, meld misdaad anoniem 08007000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.