Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 12 april 2017, 19:44

Scheper Ziekenhuis maakt ‘zieke’ knuffels beter

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:08 uur

EMMEN – Kinderen van groep één tot en met vier kunnen zaterdag 13 mei samen met hun knuffel en ouders naar het Scheper Ziekenhuis komen. Daar is een speciale polikliniek opgezet om ‘zieke’ knuffels beter te maken.

 

Met het knuffelziekenhuis maken kinderen op een speelse manier kennis met het ziekenhuis om zo eventuele angst voor het ziekenhuis te verminderen.

 

Artsen in opleiding (co-assistenten) van Treant Zorggroep treden op als knuffeldokters en maken samen met de kinderen de knuffels beter. Bijvoorbeeld door te gipsen, een verbandje te leggen of te ‘opereren’.

 

Aanmelden voor inloopspreekuren

Op zaterdag 13 mei zijn er inloopspreekuren voor het knuffelziekenhuis van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar [email protected], onder vermelding van het tijdstip dat men ongeveer van plan is te komen. Let op: vol is vol. Het spreekuur vindt plaats in straat 4 van het Scheper aan de Boermarkeweg 60 in Emmen. De route wordt vanaf de hoofdingang aangegeven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.