Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 02 mei 2018, 18:09

Schone weg, veilige weg!

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:09 uur

EMMEN – Onder dit motto is in opdracht van de gemeente Emmen AREA bezig met het opruimen van het zwerfafval langs de ringweg. Het gaat om 11 kilometer rondweg. AREA maakt beide zijden en de middenberm schoon. In totaal dus 33 kilometer Schone weg, Veilige weg! Dit is een extra kostenpost voor de gemeente, veroorzaakt door weggebruikers die afval uit de auto gooien.

Langs de rondweg worden borden geplaatst met de tekst Schone weg, Veilige weg. De oproep aan iedereen die gebruik maakt van de rondweg is dan ook: gooi je afval thuis weg! Dit is in het belang van de veiligheid op de weg.

Ook is het afval gevaarlijk voor (huis)dieren en is het slecht voor het milieu. Bovendien voelen mensen zich beter en veiliger in een schone omgeving.

Door de opruimactie geeft de gemeente Emmen de gebruikers van de rondweg weer een schone, veilige en prettige reiservaring.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.